| info-processpumpar-suomi@ppab.se

EcoVadis kultamitali kestävässä kehityksessä

Scrolla ner för att läsa mer

Palkinto sitoutumisestamme kestävään kehitykseen

Processpumpar Norden AB:lle on myönnetty kultatason tunnustus vuotuisessa kansainvälisessä arvioinnissa riippumattomalta organisaatiolta EcoVadis. EcoVadis on maailman suurin vastuullisuusluokitusten toimittaja.

Olemme johtavien neljän prosentin joukossa kaikkiaan yli 100 000 maailmanlaajuisesti tutkitusta yrityksestä. EcoVadis myöntää sijoituksen tehtyään kattavan katsauksen työskentelystämme liittyen ympäristöön, työoloihin, ihmisoikeuksiin, etiikkaan ja vastuulliseen hankintaan. Arviointimenetelmä perustuu kansainvälisiin CSR-standardeihin, kuten Global Reporting Initiative, YK:n Global Compact ja ISO 26000-standardi.

Olemme erittäin ylpeitä vastuullisuustyöstämme ja tähtäämme nyt EcoVadiksen korkeimmalle platinatasolle, jonka saavuttaa vain 1 % kaikista arvioiduista yrityksistä.

 

EcoVadis

Yritysten kiinnostus kestävään kehitykseen on kasvussa. Ympäristötietoiset, sosiaaliset ja eettiset menettelytavat ovat tärkeitä vastuullisen liiketoiminnan kannalta. Yrityksissä kestävän kehityksen suorituskykyä voi silti olla vaikea seurata tai ymmärtää.

Ecovadis on yksi maailman luotettavimmista kestävän kehityksen arvojen vastuullisuusluokitusten toimittajista. EcoVadis auttaa kymmeniä tuhansia kaiken kokoisia ja eri toimialojen yrityksiä vertailussa ja parannusten saavuttamisessa. Heidän kestävän kehityksen asiantuntijansa ovat tarkentaneet arviointimalliaan yli vuosikymmenen ajan, joka nykyään mittaa yli 21 kestävyyskriteeriä.

 

EcoVadis kultaluokitus tarkoittaa:

Jäsenneltyä ja ennakoivaa kestävän kehityksen työtä. Keskeisissä asioissa sitoutuminen, menettelytavat ja konkreettiset toimenpiteet yhdessä yksityiskohtaisten toteutustietojen kanssa. Merkittävä kestävän kehityksen raportointi toimenpiteistä ja suoritusindikaattoreista.

Report Highlights

  • Overall score: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 2% of companies rated by EcoVadis
  • Environment: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 1% of companies rated by EcoVadis
  • Ethics: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 5% of companies rated by EcoVadis