Lisäarvoa tuottavia ratkaisuja

Kaksoisruuvipumput.

Kaksoisruuvipumput 

Etsitkö pumppua, joka täyttää hygieniavaatimukset, on hellävarainen pumpattavalle tuotteelle ja on huoltoystävällinen?

Kaksoisruuvipumput ovat positiivisia syrjäytyspumppuja. Pumpun pyöriessä kahden ruuvin lomittainen yhteenliittyminen pumpun pesässä muodostaa kammioita. Nämä kammiot täyttyvät pumpattavalla nesteellä ja vastakkaiseen suuntaan pyörivät ruuvit siirtävät nesteen pumpun imupuolelta pumpun painepuolelle. Pumppauksen aikana pumppupesässä ei ole metalli-metallikosketusta, joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn myös voitelemattomilla ja syövyttävillä nesteillä.

Kaksoisruuvipumppujen edut 

Valikoimassamme on ITT Bornemann kaksoisruuvipumput, jotka on suunniteltu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden vaativiin kohteisiin. Pumppu on EHEDG, 3A, FDA-sertifioitu, joten se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, jossa hygienialle asetetaan korkeat vaatimukset. 

Pumput ovat itseimeviä ja ne pystyvät käsittelemään sekä suuren että pienen viskositeetin omaavia tuotteita. Tuotto on tasaista ja hellävaraista. 2 in 1 -tekniikan ansiosta pumpulla voidaan suorittaa tuotteen siirron lisäksi CIP puhdistusprosessi. Tämä säästää tilaa ja kustannuksia.

Pumppu soveltuu esimerkiksi seuraavien nesteiden pumppaukseen: 

  • Suklaa, kastikkeet, meijerituotteet, jäätelö
  • Siirappi, mehutiivisteet, mehut
  • Voiteet, saippua, kosmetiikkatuotteet

Autamme mielellämme löytämään oikean kaksoisruuvipumpun kohteeseesi! 

Ota yhteyttä.

 

Back to Top