Lisäarvoa tuottavia ratkaisuja

lutz

Lutz tynnyri- ja konttipumput – ammattilaisen turvallinen valinta

Ota meihin yhteyttä

Lutz –pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai muista astioista. Pumput soveltuvat sekä ohuiden nesteiden sekä viskoottisten aineiden pumppaukseen. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti ja eri materiaalin pumppuputket sopivat kaikkiin Lutz moottoreihin. Löydät valikoimastamme myös ammattimaiset ratkaisut Atex –kohteisiin.

Lutz-sarja sisältää:

  • tynnyripumput
  • konttipumput
  • laboratoriopumput
  • virtausmittarit
  • kalvopumput
  • ruuvipumput
  • tiivisteettömät keskipakopumput
  • tarvikkeet ja varaosat

Laadukkaita ratkaisuja jo 60 vuotta

Lutz on saksalainen tuotemerkki, joka on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita pumppuratkaisuja jo 60 vuoden ajan. Jatkuva tuotekehitys mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun neutraalien, aggressiivisten ja helposti syttyvien nesteiden siirtoon.

Monipuolinen Lutz-tuoteperhe

Perinteisten tynnyripumppujen lisäksi pumppuvalikoimaan kuuluvat tiivisteettömät keskipakopumput. Magneettivetoiset keskipakopumput ovat muovirunkoisia, soveltuen erityisesti aggressiivisten, syövyttävien ja muiden vaarallisten happojen tai emästen ja muiden vaarallisten nesteiden turvalliseen pumppaukseen.

Lutz -tuoteperheestä löytyy myös erilaiset virtausmittarit. Kosketusnäytöllä varustetut mittarit vakuuttavat helpolla käytettävyydellä ja tarkalla tilavuusvirran mittauksella. Sopivat virtausmittarit löytyvät erilaisille nesteille kuten mineraaliöljyille, hiilivedyille ja liuottimille. Virtausmittareiden ohella valikoimassa löytyy kattava valikoima Lutz-lisätarvikkeita, esimerkiksi pistooleita ja letkuja.

Luotettavat pumput täyttävät kaikki vaatimukset

Luotettavuus on tärkeintä. Lutz-pumput noudattavat vakiintuneita standardeja ja direktiivejä. Pumppuvalikoimasta löytyvät myös eri teollisuuden alojen erityisvaatimukset täyttävät pumppuratkaisut. Pumput soveltuvat mm. kemian-, petrokemian-, elintarvike-, lääke-, paperi- ja sellu-, kaivos- sekä vesi- ja jätevesiteollisuuteen. Valittavana ovat asiakasystävälliset valmiit pumppusetit tai erityisesti teidän pumppauskohteeseen räätälöity kokonaisuus. Pumppujen lisäksi mittava lisävarustevalikoima, esim. virtausmittarit, takaa tehokkaan ja turvallisen käytön kaikilla käyttöalueilla.

Lutz-pumput pystyvät käsittelemään monenlaisia nesteitä

Lutz on luotettava kumppani ammattimaisessa nesteensiirrossa. Innovatiiviset, korkealaatuiset pumput ja pumppujärjestelmät antavat sinulle mielenrauhan ja auttavat sinua saavuttamaan tehokkuuden tuotantoprosessissa. Lutz-pumput suoriutuvat tehtävästään kiitettävästi, oli kyseessä viskositeetiltaan hyvin ohuita tai erittäin paksuja nesteitä. Pumpuilla voidaan siis pumpata turvallisesti myös tuotteita, joiden siirto tulee tapahtua hellävaraisesti.

Back to Top