Lisäarvoa tuottavia ratkaisuja

Epäkeskokierukkapumput

Sopiva pumppu koostumukseltaan hyvin erilaisille nesteille 

Epäkeskoruuvipumppu kuuluu syrjäytyspumppujen tuoteperheeseen. Epäkeskoruuvipumpuilla on hyvä imukyky ja pumpun tuotto on tasaista.

Epäkeskoruuvipumpun pääelementit ovat staattori ja roottori. Roottori on pumpun sisäosa, joka pyörii, kumista tai PTFE:stä valmistetun staattorin sisällä. Roottorin ja staattorin väliin jää onteloita jotka täyttyvät pumpattavalla nesteellä. Roottori kuljettaa nestettä eteenpäin imupuolelta painepuolelle.

Epäkeskoruuvipumppuja käytetään usein nesteille joilla on korkea viskositeetti. Ne eivät myöskään ole herkkiä painepuolen paineen muutoksille, ja täten pumppu pystyy ylläpitämään virtauksen kohonneesta paineesta huolimatta.

Milloin epäkeskoruuvipumppua käytetään?

Pumpulle löytyy laajasti käyttökohteita ja se soveltuu monien, keskenään hyvin erilaisten nesteiden pumppaukseen. Pumppua voidaan käyttää ohuille ja paksuille nesteille ja se pystyy käsittelemään ongelmitta myös partikkeellisia nesteitä.

Millä teollisuudenaloilla pumppua käytetään? 

  • Elintarvike- ja lääketeollisuus
  • Lietteen ja jätteiden käsittely, esimerkiksi puhdistuslaitoksissa
  • Kemianteollisuus
  • Paperi- ja selluteollisuus

Me Processpumparilla tarjoamme epäkeskoruuvipumppuja Inoxpalta ja Lutzilta! Valikoimassa on sekä vaaka- että pystyasenteisia pumppuja. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai käyttökohteista, ota meihin yhteyttä tästä.

 

Back to Top