Lisäarvoa tuottavia ratkaisuja

andritz

 

Andritz – maailman johtava keskipakopumppujen toimittaja

Andritz on kansainvälinen teknologiakonserni, joka tunnetaan innovatiivisista keskipakopumppuratkaisuistaan. Andritz on maailman johtava laitosten, laitteiden, järjestelmien ja palvelujen toimittaja sellu- ja paperiteollisuudessa, metalli- ja terästeollisuudessa sekä vesivoimalaitoksissa kuntien ja teollisuuden aloilla.

Yhtiö kehittää ja valmistaa korkealaatuisia pumppuja, jossa keskitytään kestävyyteen. He tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi suunnitteluun, mallien testaamiseen, valmistukseen ja koulutukseen. Andritz perustettiin 1800-luvun puolivälissä ja sen palveluksessa on nykyään noin 29 000 henkilöä. He toimivat 280 toimipisteessä 40 maassa ympäri maailmaa.

Andritz keskipakopumppujen edut

  • Räätälöidyt ratkaisut pumpputarpeisiisi
  • Maailman johtava toimittaja
  • Laadukkaimmat prosessipumput
  • Vähemmän ympäristövaikutuksia optimoitujen tuotteiden avulla

Pumput luotettavalta ja pätevältä kumppanilta

Tilatessasi Adritz keskipakopumpun, voit olla varma, että saat korkealaatuista ja uusinta tekniikkaa luotettavalta ja asiantuntevalta kumppanilta.

Tarjoamme laajaa kokemusta ja alan huipputietoa. Autamme mielellämme pumppujen valinnassa, jotta voit pienentää kokonaiskustannuksiasi ja virtaviivaistaa liiketoimintaasi.

Andritz on turvallinen valinta korkealaatuisille keskipakopumpuille

Voit luottaa siihen, että teet turvallisen valinnan, valitessasi meidät kumppaniksi. Meillä on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifiointi, mikä tarkoittaa, että täytämme markkinoiden tiukat vaatimukset.
Onko sinulla kysyttävää Andritzin pumpuista? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Back to Top